Renovering av en Betonggruva | Betonggruvan

Renovering av en Betonggruva


Ah men tjena. Här har det visst ekat tomt ett tag. Det är ju bara så att jag håller på att renovera Betonggruvans Butik. Det är en del att göra som ni ser. Men ganska så trevligt att hålla på och sen den dag det är färdigt komma jag vara så meganöjd. Hoppas jag.

Vi tar en titt! Jag började med att riva ut det gamla golvet och lysrören och alla miljoner konstiga sladdar som fanns där inne. Sen skrapade jag fönster och dörrar och de anda fina snickerierna. När det nu är så där fina snickerier och det vill man ju kunna njuta av. Inte gömma bakom megatjock turkos plastfärg. Skrapa skrapa. Sen var det bara att skrubba väggar och tak. Det var inte rent kan jag hälsa. När det torkat spacklade jag ingen hålen och sprickorna och slipade och spacklade lite till och slipade lite till. Äntligen tänkte jag när det var klart och satte igång med grundfärgen. Det var ju himlans skönt att kunna sopa lite rent och börja tänka på vilka färger jag skulle ha.

Det var början det. Fortsättning följer.

Skriv ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>