Asså ursäkta mig. Ni anar inte hur kul det är att ha en butik. Eller ja den här butiken har ju bara öppet på onsdagar kl 16:00 – 20:00. Men det är ju en butik.

Igår lämnade jag iväg betongbord till återkommande kunder. Det känns ju såklart riktigt fint att jag får ha kunder som kommer tillbaka. Först kom Jennie som förut köpt soffbord i betong med hyllplan och kuddar. Nu slog hon till på två nattduksbord. Strax därefter kom Carl-Adam som tidigare köpt satsbord i grönt och nu slog han till på ett betongbord han också, ett sideboard. Dessutom visade det sig att Carl-Adam hade varit hemma hos en kompis och där stod visst ett betongbord, också från Betonggruvan som de var så nöjda med. Åh! Jag var bara tvungen att berätta för jag blev så himla himla glad.

Nu startar vi den här dagen. Fju fju fju!