Att trivas hemma: Anna Malmberg

I Betonggruvans mini-intervjuserie undersöker vi vad som får oss att trivas hemma.

Anna som är dagens person är inte bara en som har ett trivsamt hem utan är också proffs på att dokumentera och dela med sig av sitt hem och massa annat visuellt härligt. Idag pratar vi med Anna Malmberg, fotograf som bytt Paris mot Stockholm. Anna bloggar på Northern sisters Collective och har ett drömmigt instagramkonto. In å kika, och happy läsning!

Vad är din favoritsak i hemmet och hur blev den din?

Det står nog mellan påfågelstolen och vår soffa. Påfågelstolen för att den är så vacker som ett smycke och soffan för att den är både fin och skön. Sitter ju dock mest i soffan så det får nog bli den. 🙂
Vi har alltid köpt begagnat, just för att det är lättare att hitta unika saker som ingen annan har, det är oftast billigare och även för att det är bättre för vår värld att vi återanvänder. Men senaste soffan vi hade när vi bodde i Paris hade loppor och var så otymplig så vi fick såga isär den när vi bestämde oss för att göra oss av med den, ett väldigt bra beslut haha.

Sedan hade vi sängen som soffa hur länge som helt. Så när vi köpte vår lägenhet och helrenoverade den för något drygt år sedan, var det första vi ville införskaffa en ny soffa.

Jag ville inte ha en för stor och klumpig då vi inte bor särskilt stort och så hittade jag danska Karup och denna soffa som är så fin med ljus träram och futonmadrass passade perfekt hos oss. Super bra även som extrasäng.

När trivs du bäst hemma?

När jag precis att gjort om något här hemma, målat om något eller flyttat runt på något, när det är nystädat och vi tänder ljus och rökelse, sätter på hög musik, dricker vin och pysslar alla tre.

Eller när jag är själv hemma mitt på dagen och solen lyser genom trädgrenarna utanför fönstren och kastar vackra mönster här inne med min favoritmusik på hög volym och den obligatoriska rökelsen. Då trivs jag!

Vad vill du tipsa om?

Jag vill tipsa om att våga möblera om mer hemma, det kostar ingenting och det kommer garanterat kännas nytt och fräscht med enkla medel. Man ska inte vara rädd för förändring.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara