Att trivas hemma: Elisabeth Dunker

I Betonggruvans mini-intervjuserie undersöker vi vad som får oss att trivas hemma.

Idag pratar vi med en av Betonggruvans stora favoriter. Ja det är ganska svårt att inte impas av Elisabeth. Allt hon gör är så okonstlat och fint och spontant och härligt. Hon ligger bakom Fine Little Day med tillhörande blogg och instakonto. Fine Little Day har butik i fina fabriken i Lindome och är en av Betonggruvans återförsäljare. Men nog om det, mer av Elisabeth. Enjoy!

Vad är din favoritsak i hemmet och hur blev den din?

Jag vill säga mobilen (iPhone 8), för den håller jag så kär. Det andra skulle jag kunna gå och stänga dörren bakom när som helst ungefär. Men då trivs jag ändå med mina saker. En dansk bäddsoffa från Innovation Living till exempel som är skön, smart och fin att titta på, ett riktigt fynd. Jag googlade mycket och länge efter en praktisk men ändå snygg bäddsoffa, inte en helt lätt uppgift. Sen visade det sig att soffan fanns i en lokal möbelaffär i kvarteret.

När trivs du bäst hemma?

När det är städat. Rent och ordning och reda, även i skåp och lådor, samt vindsförråd och tillhörande skrymslen.

Vad vill du tipsa om?

Jag har alltid varit känslig för parfym och starka dofter, skulle aldrig få för mig att gå in i en affär med doftljus och liknande till exempel pga att det ger mig huvudvärk och illamående. På senare tid har jag dock kommit att uppskatta friska, ekologiska, eteriska oljor att sprida i ett rum. En doft kan ge verkligen ge ett direkt välbefinnande. Skulle vilja tipsa om något som ligger på min önskelista, en oil burner i stengods av Ann Ringstrands för Gustavsberg.
https://annringstrand.com/collections/ceramic/products/oil-burner-white

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara