Att trivas hemma: Josephine Blix

  • Inläggsförfattare:

josephineblix

I Betonggruvans mini-intervjuserie undersöker vi vad som får oss att trivas hemma.

Idag möter vi Josephine Blix, redaktör och skribent och strax aktuell, tillsammans med Louisa Hammarbäck med sängklädesvarumärket, Midnatt. Det är vi mycket nyfikna på och återkommer i ämnet. Josephine jobbade förut på Plaza interiör och var en av de första som skrev om mina bord. Jag var så glad! Under Josephines tid på Plaza interiör var hon en fena på ordna middagar och fester. Sällan har jag skrattat så mycket!

Nu Josephine om att trivas hemma:

Vad är din favoritsak i hemmet? 

Jämn kamp mellan min tatuerade man (en tavla, hehe) mitt spegelbord från 80-talet och min säng. Men tvingar någon mig att välja så blir det nog det sistnämnda. När vi flyttade in i den här lägenheten bara orkade vi inte flytta med vår gamla säng. Vi sålde den i stället och köpte en ny. Älskar att sova, hänga och jobba i sängen så kanske inte en slump att jag och min kollega snart lanserar vårt eget sängklädesvarumärke, Midnatt. Nu kommer jag aldrig behöva lämna sängen. Dessutom ligger vårt sovrum i fil med vardagsrummet, så när man är i sängen känns det som att man är i vardagsrummet, om ni fattar..

Ps. Någon frågade mig för ett tag sen varför jag alltid fotar hund i säng, svaret är ju så himla enkelt. Det är mina bästa saker i livet. (Förutom min familj).

När trivs du som bäst hemma? 

Varje dag precis när det börjar bli mörkt och den som kommit hem först har tänt alla smålampor och ljus. Vår väggfärg är som finast precis då och står man på torget och tittar in så ser det så mysigt ut att få komma hem. 

Vad vill du tipsa om? 

Ok, helt random tips. Men tycker själv att det var lite genialt när jag kom på att terrakotta- och lerfaten till alla blomkrukor man har är perfekta som uppläggningsfat. Man har ju typ hundra olika storlekar i olika nyanser vilket gör att det blir sjukt fint att servera fredagsplock eller whatever på. Smart va?