Oj nyårsammanfattning ska man visst göra som bloggare. Det verkar kul så jag hakar på.

2011 var ett himlans kul år. Jag började göra betongbord. Det ena ledde till det andra och sen var jag en betongarbetande bloggare. Jag lärde mig bokföring, började fota, gjorde affärer i Kina och importerade lampor och pallar. Det i sin tur ledde till en massa roliga möten med människor, både kunder, bloggare och journalister. Jag blev blev tjenis med Elsäkerhetsverket, Skatteverket och Tullverket. Så blev jag nog lite av med telefonskräck och vågade lita på magkänslan igen.

Förstås gick jag ju på en massa nitar. Mitt upp när varorna var köpta och kartongerna packade i Kina gick det inte att frakta hem. Panik. Betong som inte betedde sig som jag ville, råttor i källaren, fraktbolag som inte uppförde sig och momsredovisningar som glömdes bort. Men vad gör det om hundra år. Allt har löst sig tillslut. Jag bröt ju nyckelbenet också. Illa för en betongarbetare. Men det löste sig ju det med.

Ser äkta mycket fram emot 2012. Jag har några kul projekt på gång. Några blir av och några kanske får mogna lite. Andra projekt kanske skiter sig. Men på samma sätt som med betongborden tänker jag börja litet och låt det ena leda till det andra. Det viktigaste är att det är kul och känns bra i magen. Jag tror det blir bäst så.

Nyårslöften struntar jag i. Tror att det är bättre att köra som Nike – Just do it. Förra året hade jag i och för sig ett nyårslöfte. Det var att slopa ett gammalt råd jag fått om att man som företagare alltid ska verka större än vad man är. Fy det får jag ont i magen av. Jag är ju bara jag som blandar betong i källaren och hoppar på nya äventyr. Det var skönt att slopa. Kanske ändå kul med nyårslöfte. Mer smink, får det bli.

Tack snälla ni som bloggat om mig och skrivit om mig (länkar). Ni anar inte hur glad jag blir! Sist och mest vill jag tacka så otroligt mycket för att ni hänger med här. Hoppas att ni hänger med 2012 också.

GOTT NYTT ÅR!!!