Betonggruvan söker E-commerce Manager

Betonggruvan befinner sig i en expansiv fas där utveckling av vårt hyllsystem Portal står i fokus. Vi är ett litet men tight team som älskar funktionell design och att hjälpa våra kunder att hitta de bästa lösningarna för just deras hem.

Hyllsystemet Portal är en komplex produkt med många delar, val och kombinationsmöjligheter. Vi arbetar hela tiden med hur vi kan erbjuda kunden hjäp och stöd vid köp av hyllsystemet.

Nu söker vi dig som går igång på e-handel och att hitta nya smarta vägar för att ge kunden en härlig upplevelse. Du är uppdaterad på de senaste trenderna och lösningarna inom e-commerce och growth marketing och tar en idé hela vägen till genomförande och lansering. Att identifiera och förenkla säljprocessen Ãr grunden i din roll men du kommer också att vara involverad i strategiska beslut kring produktutveckling baserat på vad kunderna efterfrågar. 

Vi tänker oss att du har:

  • Utbildning som e-commerce manager eller motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet från en liknande roll och vana att driva egna projekt
  • Erfarenhet av att optimera och utveckla en webshop med dokumenterat resultat
  • Erfarenhet och vana av att optimera nyhetsbrev och digitala kampanjer
  • Goda kunskaper inom trafikdrivande åtgärder, kundbeteenden och att bygga lojalitet, konverteringsoptimering och kundanskaffning
  • Analytisk förmåga och kunskaper inom webbanalys och verktyg som Google Analytics och Adwords
  • Erfarenhet av att jobba med WooCommerce är meriterande
  • Kunskaper i html/CSS

Som E-commerce Manager hos Betonggruvan kommer du ha både stor frihet och ett stort ansvar, med möjlighet att påverka företagets framtid.

Du kommer sitta på vårt kombinerade kontor och showroom på Roslagsgatan i Stockholm. Tjänsten är deltid, 40% och lön enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till senast 25 juni men så snart som möjligt. Vi längtar efter att höra från dig!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av er till mig pà 0708-710 691 eller josefine@betonggruvan.se