Sommarlovet

Det är dags för sommarlov här i Betonggruvan. Det går självklart bra att beställa i webshoppen men det kan jag tyvärr inte skicka förrän jag är tillbaka igen 5 augusti.

Efter sommarlovet har jag ett nytt stort soffbord i glas att visa er och lite andra små nyheter som ramlar in. Så ska hemsidan bli lite förändrad. Öppettiderna kanske också får en förändring. Det och mycket annat ska jag tänka på under sommarlovet. Men framförallt ska jag cykla.

Om ni befinner er i Stockholm kan jag verkligen rekommendera er att se Home Sweet Home på Liljevalchs. En fantastisk utställning om hem och inredning. Betonggruvan har fått den stora äran att vara med med både satsbord, soffbord, sideboard och lampor. Så tacksam!

Hoppas att ni får en riktigt fin sommar. Om inte förr så ses vi igen i augusti.