En ny kostym för Betoggruvan

En massa nytt och kul händer det här. Betonggruvan ska få ny och superfin kostym. Bloggen ska få eget hem och webshoppen är klar. Jag har knackat kod, testat och hängt på forum för att lära mig. Betonggruvan går bra och växer. Sjukt kul och pepp allt detta. Men samtidigt lite läskigt. Nu är jag trött.

 

Därför kommer semester ytterst passande. Jag checkar ut från internet och betong och drar ut i Sverige för vattensport. 6:e augusti är jag tillbaka. Då med ny kostym, blogg och butik. Hoppas ni hänger med även där. Nu längtar jag som bara den till öppningen av det nya. Och till SEMESTER.
Njut nu av sommaren! Vi ses 6 augusti.
Close Menu
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

×

Cart

Har du frågor?
Vi hjälper gärna till!