Från tändstickor till bord

För inte så länge sedan släppte jag ett helt nytt bord i gruvan. Jag tänkte att det kunde vara kul att berätta lite kring hur det kom till!

Jag började tänka på trianglar och hade länge velat göra ett mindre bord. Jag började skissa och gjorde en 3D-modell med hjälp av tändstickor. Om jag inte ser det framför mig i 3D kan jag inte förstå hur det kommer att bli. Att bara jobba i plåt kändes för hårt så jag började tänka på ljud jag tycker om och jag gillar verkligen ljudet av en kopp te som ställs ned mot kork. Därför blev det kork helt enkelt.

triangelbord_betonggruvan

triangelbord_betonggruvan_04 triangelbord_betonggruvan_03

Bordet produceras i småland och korken kommer från Portugal. Här hittar ni ännu mer information om bordet!

Close Menu
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

×

Cart

Har du frågor?
Vi hjälper gärna till!