Utan rubrik | Betonggruvan

FREDAG! Trots att jag är mitt eget företag och bestämmer själv när jag ska jobba är det något visst med fredagskänslan. Jag försöker hålla i den i alla fall. Denna fredag är det extra fint för jag åker på sportlov.

Vi börjar med ett Vasalopp, Öppetspår på måndag och sen vidare till Stranda i Norge för mer skidor, men då utför. Weeeej!

Betonggruvan kommer därför behöva vara stängd. Inget onsdagsöppet nu på onsdag 27:e februari. Men fortsätt beställa, så fort jag är hemma tisdag 5:e mars börjar jag packa beställningar igen. Självklart onsdagsöppet som vanligt igen 6 mars.

Det är visst något fel med bloggen så det går inte att ladda upp bilder just nu. Det kommer…

Skriv ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>