Gruvarbetare sökes

Roslagsgatan25

Vi söker dig som gillar att jobba i butik och ta hand om våra trevliga kunder. I sommar behöver vi extra hjälp, något som på sikt kan leda till mer.

Vi tror att du är påhittig, flexibel och rolig. Dessutom effektiv och ordningsam. Att du har ett stort inredningsintresse och butiksvana ser vi typ som ett krav.

I Betonggruvan sköter vi allt från ta fram bildmaterial, skicka ordrar, måla om och ta hand om webshoppen. Egna initiativ och idéer värderas därför högt. Vi tycker själva att vi kan erbjuda en kul och varierande arbetsplats. Dessutom med en fin brun Labrador att hänga med.

Om det här pasar dig skicka ditt CV, personligt brev och gärna länkar till blogg, instagram eller om du har något annat lämpligt att visa oss.

Ansökan till hej@betonggruvan.se senast 25:e Maj

Betonggruvan är en studion med butik och webshop som startades av mig Josefine Halfwordson i en källare i Vasastan. Under åren har jag hunnit anställa fantastiska medarbetare. Tillsammans har vi fått igång produktion av Betonggruvans möbler i Småland, förfinat Betonggruvans formspråk och utökat utbudet varor. Vi är ett glatt företag med fortsatt stora framtidsplaner.