Hallhylla

Hallhyllor och hallförvaring är alltid svårt att hitta, som ni vet är alla våra möbler flexibla och erbjuder oändligt med möjligheter och går att kombinera efter din egna personliga stil och smak. Ett tips är att använda våra hyllsystem som hallhylla med krokar och bra förvaring. Hyllplanen i metal är perfekta som skoställ i nedre delen av din egendesignade hallhylla. Systemen är flexibla vilket gör att de passar alla hallar stora som små och bara din egen fantasi sätter gränserna. Detta är alltså ett alternativ för en hallhylla som är lika bra för dig som bor mysigt och litet i innerstaden som för dig med stora härliga öppna ytor.  

Ska du använda hyllsystemen som hallförvaring för väggen är de enkla att montera och med hjälp av några minde hyllplan med snygga korgar får du bra förvaring för både halsdukar och vantar.

Nedan ser du en fin variant av hallhylla som fungerar som hatthylla och skohylla i ett.  

Hallhylla

 

Det är bara du som sätter gränserna för hur din hallhylla ska se ut, så låt din lekfullhet och kreativitet flöda. 

Gavlarna finns i vitt, beige och grått och är lika snygga mot målade som tapetserade väggar. De hyllplan vi rekommenderar för att skapa sin egen hallhylla är de i metall med hål, vilket är perfekt som ett alternativ för skohylla, så att vatten och smuts ska kunna torka av. Hyllplanen i furu är utmärkta för att fästa krokar, så att du kan hänga upp dina jackor.  

Kika lite på våra bilder för att få igång inspirationen och kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att bygga din egen hallförvaring, hallhylla, hallmöbel eller vad du nu vill kalla det.

Skicka ett mail till Betonggruvan eller kom förbi oss så kirrar vi det.

Du kan också boka en hyllkonsultation hos oss i gruvan.