Här om dan blev min kompis advokat. Wow. Hur fett är inte det. Stort. Det känns såklart mycket bra att ha en advokat i sin närhet.

Vi firade med pasta pesto och champagne hemma hos advokaten i fråga. Jag bakade en tårta till efterrätten. Den svåraste tårta jag bakat faktiskt. Jag kunde inte tänka på något annat än om äggulorna eller äggvitorna skulle blandas med sockret eller chokladen och i så fall i vilken av chokladbyttorna. Ni som kan det där med att baka avancerat tycker ju att det här är enkelt. Men kan man bara kladdkaka är det megaklurigt.

Ja hur som, det där med klurigheten blev liksom vitsen. Just att inte kunna tänka på någonting annat, inte ens betong, blev som en fristad för hjärnan. Väldigt skönt. 

Tårtan pyntade jag med pompoms på pinne som jag fyndade i Kina. Dumt nog hann jag inte fota härligheten. Ni får titta på denna skönhet istället, tårtdrottningen Call me Cupcake fantastiska tårtbok.