Måla om med Alcro

Hittade den här roliga måla om grejen hos Alcro. Lägg in en bild på det rum du vill måla om, eller testa med deras redan inlagda rum. Sen väljer du färg och börjar måla. Ja egentligen ska man ju göra underarbete som i verkligheten och dra streck så inte färgen kommer utanför. Jag satte bara igång. Men ni fattar.
Den rosa får jag ont i hjärtat av. Tror inte jag skulle trivas en sekund i det rummet. Den där gröna gillar jag. Känns så lugnt och tryggt. Jag vill måla på riktigt NU. Tyvärr tillåter det brutna nyckelbenet bara datamålning just nu. Kanske bra. Hm en vägg i grönt. Är jag helt ute och cyklar nu när jag börjar tänka på att ha en fondvägghemma…
Där inne i köket ser ni mina gråa stolar och bord. Ganska nymålade. På riktigt. Ska ta och fota dem ordentligt och visa er.