hyllkonsultation | Betonggruvan

Betonggruvans hyllkonsultation

Vi hjälper dig att planera din hylla!

PORTAL hyllsystem är flexibelt och kan se ut på flera sätt! Därför kan det vara bra att få lite hjälp på traven med den allra bästa lösningen för just ert hem.

Här i Betonggruvan har vi lång erfarenhet av att planera hyllsystem och att inreda hem. Det kan ibland vara skönt att någon utomstående tittar på ens hem och behov med nya ögon. Självklart ska vi hjälpas åt!

Vi erbjuder dels hjälp via mail på hej@betonggruvan. Skicka en bild på din vägg, skriv hur hög och bred du vill ha din hylla och om du ska ha något speciellt (som en TV) i din hylla, och ifall du redan har tankar om material och färg. Vi återkommer med en skiss på ett hyllsystem som passar fint hos er.

Vi erbjuder också hyllkonsultation på plats hos oss i Betonggruvan på Roslagsgatan 25 i Stockholm. Läs och boka nedan.

inredningshjalp-portal-hylla
boka-hyllkonsultation-betonggruvan

Boka en kostnadsfri hyllkonsultation med oss här i Betonggruvan!

Vi pratar om färg, materialval, storlek och funktioner som passar just ert hem. Och självklart reder vi ut eventuella frågor kring montering eller vad du kan tänkas fundera på.

Hur går det till?
Vi ses i Betonggruvan och sitter ner i lugn och ro bara vi i 30 minuter. Ni har med bilder på rummet/väggen och vi erbjuder hjälp att skissa och resonera kring den bästa lösningen. Med dig hem får du en skiss på en idealisk hylla, kanske är du redo att lägga en beställning, och förhoppningsvis känner du dig mer inspirerad och har fått några nya idéer.

För bästa resultat kommer här en liten checklista med saker som kan vara bra att ha förberett:

  • Bilder på rummet/väggen
  • Har du även en planlösning är det ju extra toppen!
  • Vilka funktioner ska hyllan ha? En ren bokhylla, musikhylla, Tv-hylla eller en kombination av allt?
  • Har du redan tankar om färg och material? Skriv ner och ta med?
  • Är du i köpartagen av annan inredning eller vill matcha med något i hemmet? Ta med bild så agerar vi gärna smakråd och hjälper till att passa ihop med din hylla och helheten.

Bokar gör du genom att skicka ett mail till oss på hej@betonggruvan.se. Märk mailet med hyllkonsultation.

Vi återkommer med några tider du kan välja mellan.