Utan rubrik | Betonggruvan


Jag är så glad och stolt att jag snart spricker. Betonggruvan kommer från och med NU börja sälja den finaste tidningen som finns i hela världen. Kinfolk Magazine från Portland Amerika. Äntligen kan jag berätta.

Det går inte att med ord beskriva hur bra det känns att ha Kinfolk i sina händer. Pappret är så där tjockt att man bläddrar långsamt och stämningsfullt. Det är inte bara pappret men något händer något med mig när jag läser den. Jag blir liksom lycklig och vill ställa mig på tå för att kunna ta in allt det där fina. Det verkar ju helt galet att en tidning kan få en att känna så. Men så är det med Kinfolk – utan att överdriva.

Ni hittar den i Betonggruvans Butik här

Kinfolks hemsida hittar ni här. Bilder som får hjärtan att stanna.

Skriv ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>