En Aword från Annixen

Jag har fått en Aword. Javisst. Annixen har Awardat mig. Tack! Vilken grej!
Nu är det min tur att svara på nedan frågor och sedan skicka vidare Awarden.

Varför började du att blogga?
Jag behövde ett ställe att visa mina betongbord på. Fler och fler frågade och en blogg verkade vara en smidig lösning. När jag gjorde fler bord la jag upp bilder på dem och sen bara fortsatte det. Så upptäckte jag att det var kul att fota och fixa. Nu har jag upptäckt att det är kul att blogga om mer än betongbord så då gör jag det. Precis som Annixen skriver är något av det roligaste kontakten med andra bloggare och läsare. Det hade jag inte trott innan. Mest spännande är att inte veta var det leder utan istället låta sig styras av det som känns bra just nu.

Vilka bloggar följer du?
Just nu har jag brutet nyckelben, måste vara still och kan inte blanda betong. Mitt bloggintag är därför osunt stort. Nu läser jag allt jag kommer över och flera gånger om dagen. 30 bloggar har jag RSS prenumerationer på och lika många följer jag på Bloglovin. Bloglovin är ju ypperligt för att hitta nya inspirerande bloggar.

Favoritfärg(er)?
Olika. Just nu den gröna som är på Daggkåpa. Så gillar jag den där röda som sticker i ögonen.

 

Favoritfilm? 
Är dålig på film. Somnar oftast. Såg “Friends with benefits” i helgen. Katastrofalt dålig. Handlingen var så snabb att man blev åksjuk. Men de hade en sjukt snygg soffa. Precis en sån vill jag ha. Stor. Mjuk. Mossgrön. Sammet.
Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?

Norra Kina vid gränsen mot Pakistan och Tajikistan. Där vill jag hänga ut på sidenvägen vandra i bergen och hitta fina mattor. Kanada vill jag också åka till. Bara för att allt verkar snyggt och sportigt. Sen gillar jag ändå vardagen här hemma ganska så mycket.

Jag skickar vidare min Award till Flora och Ytligheter. Jag gillar era bloggar för att det är så äkta och fina. Ta den om ni vill! Och Annixen, tack igen!