Anna Wedin in da house

Jesus kristus. Nu går det i rasande tempo här i Betonggruvan. Jag ber ytterst mycket om ursäkt om ni får vänta lite extra länge på paket. Jag packar på så gott jag hinner. Med all kraft. Jag lovar!

Jag har ju varit i Amerika i Portland, där på västkusten i en vecka och fått megamycket nya intryck och energi. Dessutom kom jag hem med lite nya produkter. Ni som följer med på Instagram och Facebook vet redan hur det var på resan. Självklart styr jag upp en rapport här med. Portland kan jag nämligen inte snacka nog så mycket om. Fantastisk stad!

Hur som. En hel massa nya produkter rasar in. Anna Wedins fantastiska planscher, Growth, målade i vattenfärg och tusch finns nu inne i webshoppen. Varje exemplar är numrerat och signerat av Anna Wedin.

Den grå varianten hittar ni här och den vita här.

Det är Anna som även gör det fiffiga draperingsverktyget DISC, som jag skrev om här.