År 2013 – maj juni juli augusti

Maj Juni Juli Augusit 2013

Maj kom och grovrenoveringen började bli klar. Äntligen var det dags att piffa. Nya fina skyltarna på fönstrena kom upp. Därefter flyttade jag ut helt ur den gamla gruvan, en källare också här i Vasastan. Världen sötaste och bästa fotograf Elin Stömberg kom hit och plåtade butiken och mig. Sen var det dags att lansera nya hemsidan. Woho! Vi plåtade nya produkter på löpande band.

I slutet av juni var det invigning av utställningen “Home Sweet Home” på Liljevalchs konsthall av Cilla Ramnek, Annica Kvint och Karin Södergren. Jag hade den stor äran att ha med mina bord och lampor. Det kändes stort!

Under sommaren gick jag en vävkurs på HV-skolan ut på djurgården. Den kan jag rekommendera alla som har minsta intresse i handarbete, textil och färg. Jag lärde mig enormt mycket. Efter allt stillasittande vid vävstolen plockade jag fram cykeln och cyklade mot Paris. Väl framme i Paris kände vi oss inte helt nöjda och trampade vidare upp mot London. En av mina bästa resor, helt klart.

Väl hemma blev Betonggruvan webshop utnämd till en av Sveriges snyggaste webshoppar av entreprenor24. Stort tack för det!