Nej men jag höll ju på att glömma. Bloggen fyller ett år idag. Grattis bloggen!!! Det här med att blogga kändes ju urfåning från början. Jag behövde ju bara ett ställe att visa min bord på. Så det fick bli en blogg. Sedan visade det sig att det var kul att fota och piffa och det blev fler bilder och fler besökare. Peppande som bara den. Jag åkte till Kina och köpte hem fabrikslampor och Kinapallar. Så gick det bra att sälja dem. Kul var det också att ha nya saker att fota. Mitt i allt fotande kom jag ju på att det var kul att blogga om fler saker än bara bord, lampor och pallar så jag började trevande med det. Bloggarna snackade om att de kommer i kontakt med nya människor genom bloggen. Det trodde jag ju inte på. Men så är det verkligen. Så himla kul med alla nya kontakter som bloggen leder till.

Ja ja, det är ju inte alltid kul såklart. Ibland är det asjobbigt när man har slipdamm i lungorna och ont i ryggen, pallarna sitter fast i tullen och glaset visar sig vara fel. Men fasen vad glad jag är att vågade säga upp mig.

Tack tack tack för att ni följer med!!!