Nej men nu hänger jag inte riktigt med. Är det verkligen fredag igen? Poff vad det går undan. Kanske lite för att jag missade tisdagen när tåget var 11 timmar sent. I går körde jag tur och retur till Göteborg för bordsleverans. Jobbigt men himla kul är det att träffa mina trevliga kunder. Hade gärna velat svänga förbi Artilleriet men det hanns inte med. Nästa gång.

När jag kom hem blev jag så otroligt glad. Den här fina bilden på sideboardet låg på Facebook. Tack Elin och Marcus! Himmel vad fint ni piffat. Så där skirt och romantiskt vill jag också ha. Ursnyggt!


Close Menu
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

×

Cart

Har du frågor?
Vi hjälper gärna till!