Utan rubrik | Betonggruvan


Nu är det som så att jag får väldigt många frågor om Betonggruvans matbord i betong. Alldeles fantastiskt kul. Förutom att jag just nu inte har möjlighet att producera fler. Så himla dumt. Jag lovar att styra upp det på bästa sätt så snart jag hinner och kan. Nu har jag dock ett tips.

På Djurgården finns en himla himla trevlig affär och café som heter Tackel & Tåg. De säljer ett urval av Betonggruvans grejer. Och just matbordet har de. Bara ett kvar tror jag. Även om ni inte är ute efter just ett betongbord är Tackel och Tåg helt klart värt ett besök. Det finns så mycket fint och gott också. Lyckad helgutflykt!

Ni hittar Tackel & Tåg på Beckholmsvägen 14 och på telefon 0737-3040488.

Betonggruvans alla andra Betongbord hittar ni här.

Skriv ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>