Nu möbelfokuserar Betonggruvan | Betonggruvan

Nu möbelfokuserar Betonggruvan

Nu kör vi. Detta har grott i mitt huvud länge. Betonggruvan har vuxit med fler egna möbler, fler produkter från andra varumärken och fler återförsäljare. Nu har vi dessutom blivit sambo. Leva Husfabrik flyttar in till oss. Mer om Leva sen, vi kommer hitta på roliga grejer ihop.

Under Stockholm Furniture Fair förr förra veckan var det som att ni gav mig svaren på vad nästa steg för Betonggruvan är. Tack.

För något år sedan smög vi gång med några få återförsäljare. Nu har vi åtta grymma återförsäljare och fler på ingång. Vi tar ett steg i taget , inte för snabbt för att kunna hålla kvar i vad som är Betonggruvans själ.

Mina möbler säljer riktigt bra och vuxit till en hel kollektion. Det är möblerna och den egna produktionen som kommer stå i fokus nu. Det är helt enkelt dags att frigöra tid för déerna som finns i mitt huvud, i skissboken eller som halvfärdiga prototyper. Vi lanserade precis en ny tavellist med tillbehör som krokar, ljushållare och sticklingsrör  kan användas även i hyllsystemet. Till hyllsystemet kommer även ett skrivbord som hakas fast i hyllgavlarna. Dessa nyheter har säljstart i slutet av mars. Fler nyheter kommer men det tar sin tid. Nu vet ni. Betonggruvan möbelfokuserar.

Vi kommer fortfarande sälja andra varumärken men väldigt mycket färre. Så först. En STOR rea på riktigt bra grejer. Det gör ont att rea ut så här bra grejer men är det möbelfokus så är det.

Nu kör vi möbelfokus!

28 Svar till “Nu möbelfokuserar Betonggruvan”

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

Skriv ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>