Nytt från Fine Little Day

Sällan har jag väl längtat så mycket efter att en order ska komma in i butiken. Ända sedan Fine Little Day skickade ut om deras nya mönster ”Water lilles” i våras har jag sett fram emot att ha dem i butiken. När jag såg dem på Formex var de minst lika fina som på bilderna. Jag älskar Fine Little Day´s lekfulla men ändå vuxna mönster. Här hemma i soffan har jag grankudden men måste allt komplettera med den stora kudden med näckrosor för golvet .

Blanket_WATER_LILIES_green_sideAw

Plädarna är jaquardvävda vilket gör att de blir olika färgställningar på varje sida. På den gröna färgställningen är ena sidan är grön med grå näckrosor medan den andra är grå med gröna näckrosor. Näckrosorna gör sig så vackert i ullen vars ludd blir till en dimma över sjön.

Spana nu ni det här klippet med fåren från gården där ullen kommer ifrån.