Om Betonggruvan

Betonggruvan formger och tillverkar möbler som får dig att trivas hemma. Betonggruvans designfilosofi utgår från flerfunktion. Alla hem har behov av olika funktioner och livet förändras. Vi flyttar och nya användningsområden för möblerna skapas. Hjälten i Betonggruvans möbelfamilj är hyllsystemet Portal som lanserades första gången 2015. Portal utvecklas ständigt för att kunna passa i hemmets olika rum. 

Men varför heter det Betonggruvan? Jo, när jag, Josefine Halfwordson, startade företaget 2011 gjöt jag betongbord i källaren i flerfamiljshuset där jag bodde. Jag brukade skoja om att hissen var gruvschaktet och kunderna skulle åka ner i gruvan. Därav Betonggruvan – ett namn som fått hänga kvar trots att betongborden är ett minne blott. 

Betonggruvans möbler säljs här i vår webbshop med leverans till hela världen. Du kan även kika på produkterna och beställa på plats i vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Stockholm. Välkommen! 

 

Här finns vi

Du hittar vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Vasastan i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Odenplan (grön linje) eller Tekniska Högskolan (Röd linje). Bussar stannar på stationen Roslagsgatan på Odengatan.