Om Betonggruvan

Betonggruvan formger och tillverkar möbler som får dig att trivas hemma. Möblerna säljs här i webshoppen, i vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Stockholm och hos våra återförsäljare.

Betonggruvans möbelfamilj består bland annat av bord och hyllsystem. När jag formger har jag alltid flerfunktion i huvudet. Alla hem har behov av olika funktioner och livet förändras, vi flyttar och nya användningsområden för möblerna skapas.

Betonggruvan startades av mig Josefine Halfwordson 2011. Då hade jag sagt upp mig från jobbet och gjutit ett betongbord till mig själv. Jag testade en annons på Blocket. Många hörde av sig och jag gjöt fler. På den vägen är det.

Men varför heter det Betonggruvan? Jo, när jag startade 2011 hyrde jag källaren i det hus i Vasastan jag bodde i. Då fick kunderna ringa mig och så åkte jag upp med hissen och hämtade dem. Jag skojade om att hissen var gruvschaktet och att vi skulle ner i gruvan. Betonggruvan. Kom gärna förbi vårt showroom och prata mer!

Här finns vi

Du hittar vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Vasastan i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Odenplan (grön linje) eller Tekniska Högskolan (Röd linje). Bussar stannar på stationen Roslagsgatan på Odengatan.

Precis utanför oss finns en lastplats där du kan stanna till en kortare stund när du hämtar upp varor. Vill du inte hämta upp hos oss så skeppar vi med glädje world wide.

Våra möbler säljs förutom hos oss själva även hos återförsäljare. Hitta den återförsäljare som ligger närmast dig nedan.

Close Menu
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

×

Cart

Har du frågor?
Vi hjälper gärna till!