FRI FRAKT ÖVER 1000 KR INOM SVERIGE

Om Betonggruvan

Betonggruvan formger och tillverkar möbler som får dig att trivas hemma. Betonggruvans designfilosofi utgår från flerfunktion. Alla hem har behov av olika funktioner och livet förändras. Vi flyttar och nya användningsområden för möblerna skapas. Hjälten i Betonggruvans möbelfamilj är hyllsystemet Portal som lanserades första gången 2015. Portal utvecklas ständigt för att kunna passa i hemmets olika rum.

Men varför heter företaget Betonggruvan?

Jo, när jag, Josefine Halfwordson, startade företaget 2011 gjöt jag betongbord i källaren i flerfamiljshuset där jag bodde. Jag brukade skoja om att hissen var gruvschaktet och kunderna skulle åka ner i gruvan. Därav Betonggruvan – ett namn som fått hänga kvar trots att betongborden är ett minne blott.

Våra möbler säljs här i vår webbshop med leverans till hela världen. Du kan även kika på produkterna och beställa på plats i vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Stockholm. Välkommen!

Hur föddes hyllan

Hyllsystemet Portal föddes i vår första butik på Sveavägen. Från början var hyllan ett minimalistiskt hyllsystem för att kunna visa produkterna jag sålde. Det var enkelt att montera, luftigt och lätt att ändra och bygga om. Efter ett litet tag började kunder fråga om hyllsystemet. Fler och fler och återigen fler. Efter en lång utveckling och när jag hittat en bra producent blev hyllan till en produkt i Betonggruvan! Sedan dess har vi vidareutvecklat massor, adderat olika färger och höjder och tillbehör. Allt som en kombination av kunders tankar och önskemål och Betonggruvans design.

 

Här finns vi

 

Du hittar vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Vasastan i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Odenplan (grön linje) eller Tekniska Högskolan (Röd linje). Bussar stannar på stationen Roslagsgatan på Odengatan.

 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)