Om Betonggruvan | Betonggruvan
josefine

Om Betonggruvan

Betonggruvan formger och tillverkar möbler som får dig att trivas hemma. Möblerna säljs här i webshoppen, i butiken på Roslagsgatan 25 i Stocholm och hos våra återförsäljare.

Betonggruvans möbelfamilj består bland annat av bord och hyllsystem. När jag formger har jag alltid flerfunktion i huvudet. Alla hem har behov av olika funktioner och livet förändras, vi flyttar och nya användningsområden för möblerna skapas.

Förutom våra egna möbler är det du hittar i Betonggruvan noga utvalt från andra varumärken för att passa in i Betonggruvans grundidé: bra, enkla grejer till hemmet som håller länge och bara blir vackrare med några års slit. Betonggruvan startades av mig Josefine Halfwordson 2011. Då hade jag sagt upp mig från jobbet och gjutit ett betongbord till mig själv. Jag testade en annons på Blocket. Många hörde av sig och jag gjöt fler. På den vägen är det.

Men varför heter det Betonggruvan? Jo, när jag startade 2011 hyrde jag källaren i det hus i Vasastan jag bodde i. Då fick kunderna ringa mig och så åkte jag upp med hissen och hämtade dem. Jag skojade om att hissen var gruvschaktet och att vi skulle ner i gruvan. Betonggruvan. Kom gärna förbi i butiken och plocka med dig ett exemplar av vår tidning. Här hittar du den digitalt.

butiksbild
oppettider