På väg till Portland

Portland är mina drömmars resmål – på lördag åker jag dit. Jag kan knappt tro att det är sant. Där ska jag leta nya grejer till Betonggruvan, gå på några möten och insupa allt det fina som jag föreställer mig finns där. Dessutom ska jag bli bjuden på Tofurkey, tofu turkey på Thanks giving. Ja, ni anar ju hur pepp jag är.

Jag har jobbat på som bara den i Betonggruvan senaste tiden för att få till julen och allt som händer. Nu är jag trött, men vem är inte det i november mörkret, och har inte hunnit kolla upp tillräckligt om Portland. Tur att Kinfolk, som kommer från Portland har en klappad och klar city guide. Bilderna kommer därifrån. Två översta bilderna är från Clyde Common, mitten från Alder & co och bilderna längst ner är från Canoe.

Det dumma är att, eftersom jag är själv här i Betonggruvan, än så länge måste jag hålla stäng nästa torsdag och fredag, 28:e & 29:e. Min hund Kina har inte fått egen nyckel än. I december tar vi igen det. Från söndag 1 december har vi öppet tor – sön kl 12:00 – 19:00.