Som en pyttehylla som ändå rymmer allt

Har ni hört. Det fanns en tid då jag tycke att det va lite onödigt med en tavellist. Det är väl bara att hänga tavlorna på väggen!? Jag ansåg att tavellist va sånt man ställde pokaler på, som sportkändisar gör. Men så började jag pinna tavellister till mina Pinterestmappar och förstod vilken genial möbel de kan vara. Den tar ingen plats och är lika föränderlig som Barbapappa. Jag gillar ju när det går att förändra. Ont i kroppen får jag om saker ska vara på samma sätt hela tiden. Med tavellisten är det bara att byta ut vad som står på. Tjoff tjoff.

Jag gillar så bilden här uppe till höger med flera tavellister i höjd fyllda med en blandning av tavlor, böcker, växter och piff. Funderar på om jag ska ha något sådant i köket. Då skulle det kunna stå kokböcker, hänga en liten nätkasse med typ rödlök, ställa upp en gullig liten affisch med en 50-tals reklam för Martini osv osv.

Och  bilden här ovanför till vänster är ju också himla gullig. Alltså jag fattar ju att det krävs lite mer förvaring för bös i en hall. Men det går ju kanske att ha en liten vägg med snyggjacka och typ hänga nycklar på. Det skulle ju också kunna vara gulligt att hänga en tavellist lågt med plats för barnjacka och barnets ryggsäck.

Nu finns det ju en tavellist i Betonggruvans möbelfamilj. En flerfunktionstavellist. Tänker att det är fett att man liksom kan bygga både uppåt och neråt på den samt få in ljus och växter. På Möbelmässan i februari kläckte bästa Ulrika, VD på Fine little day att vi borde göra en lång variant. Så klart! Ja så fick det bli en lång variant också. Tack Ulrika!