Satsbord i press | Betonggruvan

Satsbord i press


En fågel viskade att Betonggruvans satsbord är med i Göteborgs Postens ypperliga hemmabilaga som kom ut i fredag. Jag har försökt haffa en GP här i Stockholm. På Statsbilioteket fick jag tillslut napp. Fredagens tidning når biblioteket på måndag. Jaha. Det är bara att vänta… Det ska bli kul att se. Har ni sett?

Satsborden är formgivna av mig och tillverkade i Västergötland. Bordsskivorna är av trådglas. Ni vet sånt där rutigt glas som man kan se i gamla dörrar. Det är liksom lite buckligt och inte helt genomskinligt. Det är samma glas som är hyllplan på soffbordet i betongsideboardet i betong eller nattduksbordet i betong. Trådglaset ligger som nersänkta i en ram i bordet. Satsbordet finns i tre färger; grått, vitt och grönt.

Borden funkar ju fint att ha bredvid en soffa eller fotölj att ställa tekoppen på eller som utspridda som soffbord. Själv har jag ett grått hemma till min rosa soffa. Om någon vill sitta på balkongen (det var ju ändå värmerekord i Skåne i veckan) funkar de även utmärkt för utomhusbruk. Passa glaset för frosten bara.

26 Svar till “Satsbord i press”

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

Skriv ett svar

XHTML: Du kan använda dessa taggar <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>