Satsbord och sommarlov

Satsborden finns åter i Betonggruvan i alla färger – vitt, grått och grönt. Det gröna har fått äran att vara med på Liljevalchs fantastiska utställning Home sweet home som pågår till 15 september. Woho!

Jag tycker att det blir så fint när man hakar i borden i varandra så att benen skapar mönster och de tre borden blir till ett. Satsborden kan även stå utomhus så om du har en balkong eller trädgård kan du ha dem ute på sommaren och inne på vintern. Eller så flyttar du dem lite hur du känner och behöver.

Det om satsbord. Nu till Sommarlov.

Det är dags för den här betongarbetaren att få sommarlov. Så här gör vi. Nu på söndag 7 juli är sista dagen innan sommarlovet att beställa från webshoppen. Ni kan ju självklart beställa även efter det men det skickar jag när jag är tillbaka igen 5 augusti.

Eftersom det kommit in så mycket nya fina grejer i Betonggruvan så tycker jag att det ska vara öppet nu på söndag. Vi säger så.

Söndag 7 juli är det öppet i Betonggruvan kl 12:00 – 16:00 och även sista dagen innan sommarlovet att beställa i webshoppen.