År 2013 – september oktober november december

September Oktober November December 2013

Kommer ni ihåg? Sommaren tog liksom aldrig slut. Betonggruvan var med i Kinfolks Cityguide. Helt otroligt kul, min absoluta favorittidning ju. De nya hexagonerna, hyllor och speglar blev en hit. Tack för det! Mitt i allt byggande, cyklande och lanserande hade jag liksom inte hunnit med någon inflyttingsfest. 25:e september var det dags. Aldrig hade jag kunna ana att så många skulle komma och med så många blommor. En megarolig kväll!!!

Under höstan hann vi även med två POPups här i Betonggruvan. Jag bjöd in några coola och bra kreatörer som kom hit och sålde sin grejer. Kul! ´Det blir det mer av 2014.

I november åkte jag till mitt drömresmål – Portland. Det var verkligen så fett och härligt som jag föreställt mig. Eller ännu bättre. Allt snyggt + storslagen natur. Jag vill tillbaka. Väl hemma hittade jag mig själv på framsidan av tidningen Företagaren där jag pratar om hur jag jobbar med Instagram, plåtat av duktiga Kristofer Samuelsson. Det blev en liten film också. All press om Betonggruvan finns nu på Pressidan.

Därefter kom Eric Karlsson förbi och filmade mig när jag snackar om inredning. Färdiga resultatet hittar ni här. Tack!!!

December kom. Jag hade frågat 23 av Betonggruvan följare på Instagram vad de önskade sig i julklapp. Varje jag i december presenterade jag en ny. Jul försäljningen blev något alldeles otroligt. Jag packade paket dygnet runt och fick hjälp av syskon och kusiner för att hinna med. Otroligt!

Plaza interiör listade Betonggruvans glasbord som ett av 2014 års mest pricksäkra trendköp.

Det var det året i stort. Vilket galet kul men även slitsamt år. Stort tack till er alla som hänger med och handlar, peppar och gillar, tack till alla vänner och familj som hjälper mig och lyssnar när jag ältar och velar, tack till världens bästa hund Kina som håller lugnet och sprider så otroligt mycket glädje. Sist men mest tack till FLB Europa som gör all grafisk design och stort stöd för Betonggruvan, utan er vore Betonggruvan inte alls lika snygg.

Nu är jag oerhört förväntansfull på 2014. Nu kör vi!!! Woho!!!