Att cykla till Paris

Sommarlovet är över.

Det blev cykling för hela slanten. Planen var att cykla ner mot Paris. Så det gjorde vi. Fantastisk cykling genom hipsterlantbruk, små gulliga byar och tunga industrilandskap. I tyskland var cykellederna toppen men senare i Nederländerna, Belgien och Frankrike blev det mer kartläsning och större vägar. Vi har lyxat och sovit på hotell och vandrarhem. Tältet lämnade vi med pappa som åkte hem från Hamburg. Bra beslut. I värmen hade det varit outhärdligt i tältet. Värmen har verkligen varit just varmt. Det gick liksom inte att cykla vissa dagar när det var 35 grader. Då blev det uppstigning klockan 05:00 för att hinna med några timmars cykling innan hettan.

Så kom vi fram till Paris och skålade i champagne vid Triumfbågen och Instagrammade. Men det kändes det liksom inte klart. Vi stannade några dagar, vinkade av bror till Rom och syster och jag fortsatte cyklandes till London. Det var skönt att ha blivit starkare efter några dagars vila i Paris. Det behövdes för fasen vad backigt det var i Norra Frankrike och södra England. Efter backarna rullade vi in i London. Där drack vi öl och köpte väskor till cyklarna och flög hem.

En alldeles fantastik semester! Nu 160 mil senare längtar jag bara efter att ut och cykla igen. Ja men samtidigt känns det himla kul att vara tillbaka i Betonggruvan. På onsdag är det öppet som vanligt kl 16:00 – 20:00. Hoppas att vi ses då!!!