Gäsp

-Ta bilden. Jag kan inte vänta hur länge som helst, säger Kina.

Kistan framför sägen och lampskärmen på nattduskbordet är från Ikea. Kuddarna är från Betonggruvan. Jag köpte in dem när jag var på inköpsresa i Kina i våras, på jakt efter fina saker. Där träffade jag ett mycket rart par som tagit tillvara på tyger från 70-talet och syr nu dessa kuddfodral som de säljer. Jag har bloggat om dem tidigare. Ni hittar det här.

Close Menu
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)

×

Cart

Har du frågor?
Vi hjälper gärna till!