Tack Formex

Denna vecka gick den stora inredningsmässan Formex av stapeln. Vi var där och spanade på nyheter. Stylist Tina Hellberg, som jag beundrar väldigt mycket hade tolkat höstens trender och stylat den stora mässrestaurangen.

Till min stora glädje hade Tina lånat min nya Sticklingshylla i grått. Det är fantastiskt roligt att se den så här mot den vinröda väggen med höga blommor i provrören. Dessutom tillsammans med stjärnor som The Great Escape, Ylva Skarp, Emma von Brömsen mfl.

Untitled-4

Som om inte det vore nog hade Annika från Finakademin stylat House of Ryms monter så fint med mina glasbord i sin monter. Ett ypperligt exempel på hur det kan bli mysigt och ombonat med ett hårt glasbord. Fantastiskt fint med den lekfulla mattan under och löpare på. Tusen tack för att Betonggruvan fick vara med!

House-of-rym

Nu är det alltså läge att lägga ordrar så allt fint vi såg kommer in i butiken. Det kommer bli en hel del kuddar och plädar. Mest habegär till Betonggruvan väckte Fine Little Days nya näckrosmönster, House of  Ryms kuddar av Emma von Brömsen, fler mönster på pläderna vi har från Toarps Säteri och att L:a Bruket kommer med refill-förpackningar till tvålarna. Det återkommer jag om!