TV hylla

Vet ni. För några få år sedan hade jag ingen TV. Jag vet inte om jag tycker att jag var tuff. Lite kanske. Ni vet det kan ju finnas något provocerande över de som inte har någon tv eller som säger att de inte tittar på tv. Liksom lite nöjda. Jag var kanske en sådan. Hur som. Idag kan jag inte leva utan min TV. Det är något jag kan längta till, när min dotter tillslut har somnat och det finns ett nytt avsnitt av Homeland. 

Den återkommande frågan är ju ändå var man ska förvara TVn. Tv-möbel, tv-bänk, tv-förvaring – ändå lite obehagliga ord. Liksom så definitivt för vad möbeln får vara. Tv-möbel. Jag gillar ju när möblerna kan få användas till olika användningsområden i olika perioder i livet, och då är TV hylla ett perfekt alternativ.

Vi får väldigt mycket frågor om hur man kan placera tvn i vårt hyllsystem. En otroligt likad och repinnad bild är den med just tv. Ja frågan är aktuell. Jag tänkte att vi tar en titt på just tv hyllor.

Tv hylla

Det här tycker jag blev fint. Att liksom gömma tvn bland grönskan i en tv hylla. Det kan också vara fint att sätta upp fler tavlor på väggen runt tvn så att tvn blir som en del av en tavelväggTvn på bilden är 32 tum och får precis plats på 80 cm avstånd mellan gavlarna. Vi rekommenderar att du inte har mer än 80 cm mellan dina gavlar i din tv kombination. Men det är räknat på att klara 100 kilos belastning. Så har du en tv som inte är så tung funkar det att placera gavlarna något bredare isär. Alternativt sätter du upp den på väggen ovanför din tv kombination. 

tv-hylla

Så här fint har två av våra kunder gjort hyllsystemet till en tv hylla. Kombinationen till vänster är 3 st 67 cm hyllgavlar och furuhyllplan. De har placerat gavlarna på det avstånd som passar tv och sedan fyllt på med härlig grönska och böcker.

På bilden till höger ser ni ett alternativ för en snygg tv möbel på vägg där tvn står vilandes över en 67 cm gavel. Då får ni se till så att tvn har en ställning så att själva tv-bilden kommer upp ovanför toppen på hyllgaveln. Den sticker upp 10 cm. Alternativt sätter du upp tvn på väggen där ovanför. 

 

Gaveln som är 67 cm hög passar bra att placera en tv på. Då hamnar den lagom högt från golvet.

tv-möbel

 

hylla ovanför tv

 

På bilden ovan är en fin variant där det även blir en hylla ovanför tv. Kombinationsmöjligheterna är stora för att skapa den snygg tv hylla. Dyker det upp frågor är du så välkommen att höra av dig eller dyka upp i butiken eller hos våra återförsäljare. 

 

 

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara