Hypnosmarmor

Det är något med den gröna marmorn, Verde Guatemala som gör mig som hypnotiserad. Den är som ett konstverk att titta länge på och hitta nya mönster i. Och tror mig att jag suttit och stirrat på den där skivan genom timmar av amning. Det känns fint med hypnoskänslan och gör det på något sätt enklare att låta tankarna vandra iväg.

Verde-guatemala

Det kanske är märkligt att ha sin egna möbler hemma. Men jag tänker att det är som ett mått på att jag gillar det jag säljer i Betonggruvan. I köket står det stora glasbordet. (Mer om det en annan gång.)  I vardagsrummet har jag det stora soffbordet i grön marmor och vita ben. Jag gillar kontrasten med den grön marmorn och de vita benen. Stort sofford är ett måste för mig. Många kvällar spenderas i soffan med hund och bebis, då måste det finnas plats för kakor, glass och tekannan. Ja, utan att flytta undan alla högar med böcker och ljusstakar och annat pynt.

884f623416ad6418989af5018c5d0e05

Frida som köpt ett matbord har också valt varianten – grön skiva och vita ben. Väldigt fint med de vita stolarna till som skymtar i bilden. Frida har fotat för Betonggruvan, här hittar du Fridas bilder.

Vet ni hur fett det känns att se borden live n´kicking hemma hos er. Skicka gärna bilder från era hem eller dela dem  med hashtag #betonggruvanhemma.