Vet ni vad, den här bloggen är en Tumblr. Förut var Tumblrs bildbloggar som denna eller denna. Nu finns Tumblr även som en sån här blogg. Jag gillar det mycket. En av de bra grejerna med att ha en Tumblr är att man kan följa andra Tumblrs och sedan dela med sig vilka Tumblr man följer. Det går också att lika varandras bilder och sedan visa vilka bilder man likat. Om man vill. Inte ett måste.

Nu tänkte jag att det kan vara en kul funktion så jag aktiverade den. Så. Här till höger, en bit ner hittar ni nu vilka bilder jag likat och vilka Tumblrs jag följer. Ett ypperligt sätt att hitta nytt och fint. Den här fina bilden hittade jag genom en Tumblr jag följer. Bara en sån sak.

OBS! Oskar klarade hela hela tävligen och är nu en Ironman. Ikväll kommer han hit och hjälper mig att gjuta.

Nu rusar jag iväg och köper mer slippapper.